Tryffeldagar mellan 31:e okt – 3:e nov

Tryffelmeny

Förrätt

63 gradigt ägg med flarn på griskind, smörstekt brioche och riven svart tryffel

Pastarätt

Tryffelpasta med färsk tagliatelle, parmesan och hyvlad vit tryffel från San Miniato

Varmrätt

Skånsk hjort med jordärtskocka, stekt höstsvamp, friterad potatis och riven svart tryffel

Dessert

Tryffelpecorino och buffelcamenbert med hembakat fröknäcke och tryffelhonung

Meny: 695,-

 

Boka bord

 

Förslag på viner som passar

 

Grechetto Colli Martani DOC, ekologisk

(Grechetto 100%)  Umbrien

82,-/glas 

Barolo DOCG 2008, Dosio Vigneti

(Nebbiolo)  Barolo, Piemonte

149,-/glas

Vivaldaia Vdt IGT Toscana Rosso 2015, Villa Pillo

(Cabernet Franc 100%) Toscana – Chianti Colli Fiorentini/Senesi

125,-/glas

Dryckespaket: 338,-

 

Kvällens special: valfritt kaffe med hemlagad tryffel 35,-

Boka bord – Ring 042 14 07 80