Snacks
Karameliserad Taleggio 55:-

med parmaskinka

Parmesanpommes 55:-

med tryffeldipp
Parmesan fries with truffle dip

Vitlöksbröd 69:-

Vitlöksbröd med tapenade

Marinerade kronärtskockor 49:-

och oliver

Marinated artichokes and olives

Förrätter
Rucolasallad 59:-

Rucolasallad med romantikatomater och riven parmesan

Bruschetta 79:-

Bruschetta på grillat surdegsbröd med Tomat, pesto rosso, mozzarella o basilika

Rökt tunnt skivad svärdfisk 129:-

med zucchini, oliver och apelsinvinegrette

Smoked thin slices of swordfish with zucchini, olives and orange vinaigrette

Pata negra iberico bellota 139:-

24 mån, 50g

Kalvtartar 129:-

med svart tryffelkräm, vesterhavsost och senapspicklad rotselleri

Veal tartar with black truffle cream, vesterhavs cheese and mustard pickled celeriac

Halstrad anklever 139:-

Halstrad anklever med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn

Antipasto misto 98:- / 179:-

Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk

Kvällens chark, se vår tavla
Pasta
Spaghetti alla Carbonara 179:-

På traditionellt vis från Rom med Guanciale (lufttorkad griskind), parmesan, pecorino, ägg och svartpeppar

Spaghetti alla Carbonara with Guanciale, parmesan, pecorino, egg and black pepper

Rigatoni 179:-

med cocktailtomat, buffelmozzarella, basilika, chili och vitlök
Rigatoni with tomato, buffalo mozzarella, basil, chili and garlic

Agnolo 189:-

fylld med lamm och timjan i en krämig sås på rostad vitlök toppad med rucola, pinjenötter och parmesan.

Agnolo filled with lamb and thyme in a creamy roasted garlic sauce topped with rocket, pine nuts and parmesan.

Tagliatelle 189:-

med pernodsauterade asc scampi och dillpesto
Tagliatelle with pernod sautéed asc scampi and dill pesto

Kvällens vegetariska pasta

Varierad, fråga servisen om kvällens vegetariska pastarätt

Varmrätter
Havsaborre 265:-

hel med pocherat ägg, brynt hasselnötssmör, kronärtskocka, betor och spenat

Whole sea bass with poached egg, browned hazelnut butter, artichoke, beets and spinach

Konfiterad fläsksida 245:-

med tryffelstuvad spetskål, äppelcidersky, potatis och parmesan krokett

Pork belly with truffled cabbage, apple cider jus, potato and parmesan croquette

Skånsk hjortrostbiff 275:-

med potatisblini, smörstekta trattkantareller, grappalingon, sky och jordärtskockskräm

Local venison with potato blini, funnel chanterelles, grappa lingonberries, jus and jerusalem artichoke cream

Tagliata 239:-

Skivad grillad ryggbiff på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad parmesan, balsamico och olivolja

Sliced grilled sirloin steak on rocket bed with cherry tomatoes, parmesan cheese, balsamico and olive oil

Desserter
Chokladtryffel 32:-

Hemlagad chokladtryffel

Smågodis 45:-

Tre praliner

Sorbet / Glass 28:-

En kula sorbet eller vaniljglass

Scorpino 79:-

Scorpino prosecco, citronsorbet, bitter

Tiramisu 75:-

Tiramisu

Kvällens ostar 1 bit 49:- 3 bitar 105:- 5 bitar 149:-

med hemlagad marmelad

Tonight’s cheeses with homemade marmalade

Lakritsbavaroise 98:-

med halloncurd, färska hallon och maräng.

Liquorice bavaroise with raspberry curd, fresh raspberries and meringue

Crème brûlée 89:-

på vit choklad och tonkabönor, kanelsmulor och äppelsorbet

Crème brûlée with white chocolate and tonka beans, cinnamon crumble and apple sorbet.

Boka bord

Datum *

Tid*

Antal Gäster *

Namn *

E-post*

Telefon

Meddelande

Vi skickar ut bekräftelse av er bokning via mail

OBS! Går ej att boka bord till lunch serveringen då det är drop-in som gäller.
Vid bordsbokning håller vi bordet i femton minuter. Vänligen meddela oss vid ändringar av antal personer eller avbokning.

Bokning via telefon

Det går även bra att ringa direkt och boka via telefon, vänligen ring oss på:

042 14 07 80

Stora sällskap

Om ni är ett stort sällskap (över åtta personer), ombedes ni att förboka en gemensam meny. Se aktuella menyer under Menyförslag.