Snacks
Karameliserad Taleggio 62:-

med parmaskinka

Caramelised taleggio with parma ham

Friterade svamprisottobollar 59:-

med tryffeldip

Fried mushroom risotto balls with truffle dip

Vitlöksbröd 69:-

Vitlöksbröd med tapenade

Garlic bread with tapenade

Marinerade kronärtskockor 49:-

och oliver

Marinated artichokes and olives

Förrätter
Rucolasallad 59:-

Rucolasallad med romantikatomater och riven parmesan

Rocket salad, tomato and parmesan cheese

Bruschetta 89:-

Bruschetta på grillat surdegsbröd med Tomat, pesto rosso, mozzarella o basilika

Rocket salad, tomato and parmesan cheese

Gazpacho Andaluz 139:-

kyld soppa på tomat, bröd, olivolja med rökt svärdfisk, handskalade räkor och koriander

Gazpacho Andaluz, chilled soup with tomato, bread, olive oil. With smoked swordfish, shrimps and coriander

Pata negra iberico bellota 139:-

24 mån, 50g

Carpaccio 145:-

på kryddsotad oxrygg med balsamicolök, pecorino, pinjenötter och tryffelkräm

Beef carpaccio seared with spices. With balsamic onion, pecorino, pine nuts and truffle cream

Halstrad anklever 149:-

Halstrad anklever med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn

Seared foie gras with semi-dried strawberries, vanilla and bread crisp

Antipasto misto 98:- / 179:-

Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk

Kvällens chark, se vår tavla
Pasta
Spaghetti alla Carbonara 179:-

På traditionellt vis från Rom med Guanciale (lufttorkad griskind), parmesan, pecorino, ägg och svartpeppar

Spaghetti alla Carbonara with Guanciale, parmesan, pecorino, egg and black pepper

Caramelle 180:-

fylld med kronärtskocka och ricotta med brynt smör, spenat och riven tryffelpecorino

Filled with artichoke and ricotta with browned butter, spinach and grated truffle pecorino

Grönärtsrisotto 225:-

med färsk vit sparris, fänkålscrudité och långbakad skånsk griskind

with fresh white asparagus,fennel crudité and slow cooked local pork cheek

Tagliatelle 195:-

med vitlöksstekta scampi (asc), citronsmörsås, bakad kvist tomat och gräslök

with garlic fried scampi, lemon butter sauce, roasted tomato on the vine and chives

Kvällens pasta

Varierad, fråga servisen om kvällens vegetariska pastarätt

Tonight’s pasta, ask the waitress

Varmrätter
Halstrad fjällröding 269:-

Halstrad fjällröding med marinerad sparris, potatiskompott med färska örter, forellrom och beurre blanc

Seared arctic charr with marinated asparagus, potato compote with fresh herbs, trout roe and beurre blanc

Glaserat ankbröst 265:-

med gnocchi i krämig tryffelsås, smörstekt blandad svamp och vinägersky

with gnocchi in a creamy truffle sauce, butter fried mushrooms and vinegar jus

Porchetta på lammbringa 255:-

fylld med färska örter, bakad plommontomat, sötpotatispuré och rostad vitlökssky

Porchetta of lamb brisket filled with fresh herbs, roasted tomato, sweet potato purée and roasted garlic jus

Tagliata 239:-

Skivad grillad ryggbiff på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad parmesan, balsamico och olivolja

Sliced grilled sirloin steak on rocket bed with cherry tomatoes, parmesan cheese, balsamico and olive oil

Desserter
Chokladtryffel 32:-

Hemlagad chokladtryffel

Homemade chocolate truffle

Smågodis 45:-

Tre praliner

Sorbet / Glass 28:-

En kula sorbet eller vaniljglass

A scoop of sorbet or vanilla ice-cream

Scorpino 79:-

Scorpino prosecco, citronsorbet, bitter

Tiramisu 75:-

Tiramisu

Kvällens ostar 1 bit 49:- 3 bitar 105:- 5 bitar 149:-

med hemlagad marmelad

Tonight’s cheeses with homemade marmalade

Frozen Cheesecake 98:-

med kokos, apelsin och rostad vit choklad

Frozen cheesecake with coconut, orange and roasted white chocolate

Flädermarinerade jordgubbar 90:-

med mascarponekräm, limesockerkaka och rostad mandel

Elderflower marinated strawberries with mascarpone cream, lime cake and roasted almonds

Boka bord

Datum *

Tid* (17.00-22.30)

Antal Gäster *

Namn *

E-post*

Telefon

Meddelande


Bokning via telefon

Det går även bra att ringa direkt och boka via telefon, vänligen ring oss på:

042 14 07 80

Stora sällskap

Om ni är ett stort sällskap (över åtta personer), ombedes ni att förboka en gemensam meny. Se aktuella menyer under Menyförslag.