Snacks
Karameliserad Taleggio 62:-

med parmaskinka

Caramelised taleggio with parma ham

Friterade svamprisottobollar 59:-

med tryffeldip

Fried mushroom risotto balls with truffle dip

Vitlöksbröd 69:-

Vitlöksbröd med tapenade

Garlic bread with tapenade

Marinerade kronärtskockor 49:-

och oliver

Marinated artichokes and olives

Förrätter
Rucolasallad 59:-

Rucolasallad med romantikatomater och riven parmesan

Rocket salad, tomato and parmesan cheese

Bruschetta 89:-

Bruschetta på grillat surdegsbröd med Tomat, pesto rosso, mozzarella o basilika

Rocket salad, tomato and parmesan cheese

Hummersoppa 145:-

med lättrökt pilgrimsmussla och variation på pumpa

Lobster soup with smoked sea scallop and variation of pumpkin

Kalvtartar 145:-

med syltad svart trumpetsvamp, dragonmajonnäs och frasig potatis

Veal tartar with pickled black trumpet mushroom, tarragon mayonnaise and crispy potato

Halstrad anklever 149:-

Halstrad anklever med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn

Seared foie gras with semi-dried strawberries, vanilla and bread crisp

Antipasto misto 98:- / 179:-

Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk

Pata negra iberico bellota 24 mån, 50g 139:-
Pasta
Spaghetti alla Carbonara 185:-

På traditionellt vis från Rom med Guanciale (lufttorkad griskind), parmesan, pecorino, ägg och svartpeppar

Spaghetti alla Carbonara with Guanciale, parmesan, pecorino, egg and black pepper

Tagliatelle 219:-

i en rostad paprikapesto med pernod och vitlökstekta scampi

with roasted capsicum pesto, pernod and garlic fried scampi

 

Ravioli 195:-

fylld med mozzarella och aubergine med sås på romatikatomater, chili, vitlök och oliver toppad med pinjenötter

filled with mozzarella and eggplant with a sauce of tomato, chili, garlic and olives topped with pine nuts

Rigatoni 210:-

med långbakad högrev, champinjoner, dijon, cognac, grädde och parmesan

with slow cooked beef, mushrooms, dijon, cognac, cream and parmesan

Kvällens rätt

Varierad, fråga servisen om kvällens rätt

Tonight’s pasta, ask the waitress

 

Till alla våra rätter kan ni beställa:

Färsk Svart Tryffel från Toscan
40:- /portion

Varmrätter
Torskrygg 279:-

med brynt smöremulsion smaksatt med tryffel, flarn på lufttorkad griskind, 63 gradigt ägg och stekt brysselkål

Cod loin with browned butter emulsion flavoured with truffle, pork cheek chip, 63-degree egg and brussels sprouts

Vildsvinsracks 269:-

Vildsvinsracks med senapsstuvad spetskål, varmrökt vinägerfläsk, crudité på äpple, fänkål och picklad rotselleri

Wild boar racks with mustard stewed cabbage, smoked vinegar pork, apple crudité, fennel and pickled celeriac

Långbakad skånskt lammlägg 259:-

med tomatrisotto, chimichurri och friterad jordärtskocka

Slow cooked local lamb shank with tomato risotto, chimichurri and fried jerusalem artichoke

Tagliata 239:-

Skivad grillad ryggbiff med kappa på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad parmesan, balsamico och olivolja

Sliced grilled sirloin steak on rocket bed with cherry tomatoes, parmesan cheese, balsamico and olive oil

Desserter
Chokladtryffel 32:-

Hemlagad chokladtryffel

Homemade chocolate truffle

Smågodis 45:-

Tre praliner

Sorbet / Glass 38:-

En kula sorbet eller vaniljglass

A scoop of sorbet or vanilla ice-cream

Scorpino 79:-

Scorpino prosecco, citronsorbet, bitter

Tiramisu 75:-

Tiramisu

Kvällens ostar 1 bit 49:- 3 bitar 105:- 5 bitar 149:-

med hemlagad marmelad

Tonight’s cheeses with homemade marmalade

Fattiga riddare 109:-

med vaniljkräm och sallad på mango, blåbär och mynta

 

French toast with custard and fruit salad with mango, blueberry and mint

Kryddiga hjortron 119:-

med hasselnötsglass, sesamflarn, salt kolasås och chokladkaka

Spicy cloudberry with hazelnut ice cream, sesame chip, salt caramel sauce and chocolate cake

Boka bord

Datum *

Tid* (17.00-22.30)

Antal Gäster *

Namn *

E-post*

Telefon

Meddelande


Bokning via telefon

Det går även bra att ringa direkt och boka via telefon, vänligen ring oss på:

042 14 07 80

Stora sällskap

Om ni är ett stort sällskap (över åtta personer), ombedes ni att förboka en gemensam meny. Se aktuella menyer under Menyförslag.