Snacks
Karameliserad Taleggio 55:-

med parmaskinka

Crostini 59:-

gratinerad med salsiccia och gorgonzola

Crostini with salsiccia and gorgonzola

Vitlöksbröd 69:-

Vitlöksbröd med tapenade

Marinerade kronärtskockor 49:-

och oliver

Marinated artichokes and olives

Förrätter
Rucolasallad 59:-

Rucolasallad med romantikatomater och riven parmesan

Bruschetta 79:-

Bruschetta på grillat surdegsbröd med Tomat, pesto rosso, mozzarella o basilika

Rökt tunnt skivad svärdfisk 129:-

med zucchini, oliver och apelsinvinegrette

Smoked thin slices of swordfish with zucchini, olives and orange vinaigrette

Pata negra iberico bellota 139:-

24 mån, 50g

Kalvtartar 129:-

med svart tryffelkräm, vesterhavsost och senapspicklad rotselleri

Veal tartar with black truffle cream, vesterhavs cheese and mustard pickled celeriac

Halstrad anklever 139:-

Halstrad anklever med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn

Antipasto misto 98:- / 179:-

Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk

Kvällens chark, se vår tavla
Pasta
Spaghetti alla Carbonara 179:-

På traditionellt vis från Rom med Guanciale (lufttorkad griskind), parmesan, pecorino, ägg och svartpeppar

Spaghetti alla Carbonara with Guanciale, parmesan, pecorino, egg and black pepper

Carmelle 198:-

fylld med kronärtskocka i en krämig citronsås toppad med kallrökt lax och handskalade räkor

Carmelle filled with artichoke with a creamy lemon sauce served with  smoke cured salmon and shrimps

Maccheroni 210:-

med äpplebakad oxfile och champinjoner i en krämig cidersenapsås

Maccheroni with apple-baked beef tenderloin and mushrooms in a creamy cider mustard sauce

Tagliatelle 179:-

med färsk tomatpesto, buffelmozzarella, basilika och parmesan

Tagliatelle with fresh tomato pesto, buffalo mozzarella, basil and parmesan

Kvällens vegetariska pasta

Varierad, fråga servisen om kvällens vegetariska pastarätt

Varmrätter
Halstrad gösfilé 259:-

med hummervinägrett, mörbakad fänkål, morot och mandel

Seared pike-perch with lobster vinegrette, baked fennel, carrot and almond

Grillad pata negra pluma 259:-

med brynt lökcreme, padrones, confiterad tomat och friterad potatis

Grilled pata negra pluma with browned onion cream, padrones, tomato confit and fried potatoes

Gödkalvsentrecote 259:-

med krämig parmesanrisoni, sparris och dragonsmör

Veal entrecote with creamy parmesan risoni, asparagus and tarragon butter

Tagliata 219:-

Skivad grillad ryggbiff på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad parmesan, balsamico och olivolja

Sliced grilled sirloin steak on rocket bed with cherry tomatoes, parmesan cheese, balsamico and olive oil

Desserter
Chokladtryffel 28:-

Hemlagad chokladtryffel

Smågodis 39:-

Tre praliner

Sorbet / Glass 26:-

En kula sorbet eller vaniljglass

Scorpino 69:-

Scorpino prosecco, citronsorbet, bitter

Tiramisu 75:-

Tiramisu

Jordgubbscheesecake 95:-

med bakad vitchoklad, flädergele och rabarber

Strawberry cheesecake with baked white chocolate, elderflower jelly and rhubarb

”Myntakruka” 85:-

chokladjord och mousse med en myntapuck

”Mint-pot” chocolate soil and chocolate mousse with mint

Boka bord

Datum *

Tid*

Antal Gäster *

Namn *

E-post*

Telefon

Meddelande

Vi skickar ut bekräftelse av er bokning via mail

OBS! Går ej att boka bord till lunch serveringen då det är drop-in som gäller.
Vid bordsbokning håller vi bordet i femton minuter. Vänligen meddela oss vid ändringar av antal personer eller avbokning.

Bokning via telefon

Det går även bra att ringa direkt och boka via telefon, vänligen ring oss på:

042 14 07 80

Stora sällskap

Om ni är ett stort sällskap (över åtta personer), ombedes ni att förboka en gemensam meny. Se aktuella menyer under Menyförslag.