Snacks
Karameliserad Taleggio 62:-

med parmaskinka

Caramelised taleggio with parma ham

Friterade svamprisottobollar 59:-

med tryffeldip

Fried mushroom risotto balls with truffle dip

Vitlöksbröd 69:-

Vitlöksbröd med tapenade

Garlic bread with tapenade

Marinerade kronärtskockor 49:-

och oliver

Marinated artichokes and olives

Förrätter
Rucolasallad 59:-

Rucolasallad med romantikatomater och riven parmesan

Rocket salad, tomato and parmesan cheese

Bruschetta 89:-

Bruschetta på grillat surdegsbröd med Tomat, pesto rosso, mozzarella o basilika

Rocket salad, tomato and parmesan cheese

Kalvtartar 145:-

med syltad svart trumpetsvamp, dragonmajonnäs och frasig potatis

Veal tartar with pickled black trumpet mushroom, tarragon mayonnaise and crispy potato

Hummersoppa 145:-

med lättrökt pilgrimsmussla och variation på pumpa

Lobster soup with smoked sea scallop and variation of pumpkin

Halstrad anklever 149:-

Halstrad anklever med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn

Seared foie gras with semi-dried strawberries, vanilla and bread crisp

Antipasto misto 98:- / 179:-

Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk

Pata negra iberico bellota 24 mån, 50g 139:-
Pasta
Spaghetti alla Carbonara 185:-

På traditionellt vis från Rom med Guanciale (lufttorkad griskind), parmesan, pecorino, ägg och svartpeppar

Spaghetti alla Carbonara with Guanciale, parmesan, pecorino, egg and black pepper

Tagliatelle 219:-

i en rostad paprikapesto med pernod och vitlökstekta scampi

with roasted capsicum pesto, pernod and garlic fried scampi

 

Ravioli 195:-

fylld med mozzarella och aubergine med sås på romatikatomater, chili, vitlök och oliver toppad med pinjenötter

filled with mozzarella and eggplant with a sauce of tomato, chili, garlic and olives topped with pine nuts

Rigatoni 210:-

med långbakad högrev, champinjoner, dijon, cognac, grädde och parmesan

with slow cooked beef, mushrooms, dijon, cognac, cream and parmesan

Kvällens rätt

Varierad, fråga servisen om kvällens rätt

Tonight’s pasta, ask the waitress

 

Till alla våra rätter kan ni beställa:

Färsk Svart Tryffel från Toscan
40:- /portion

Varmrätter
Hälleflundra halstrad 279:-

i fänkål och dill med vinägertomat, grönärtspuré, padrones och bakad silverlök

Halibut with fennel and dill, vinegar tomato, green pea purée, padrones and baked onion

Rödvinsbrässerad oxkind 255:-

med stekta kantareller, lingon och potatispuré smaksatt med parmesan

Beef cheek in red wine with chanterelle mushrooms, lingonberry, potato purée flavoured with parmesan

Glaserat ankbröst 265:-

med rotsellerikräm, apelsinsky, morot och krokett på svamprisotto

Glazed duck breast with celeriac cream, orange jus, carrot and risotto croquette

Tagliata 239:-

Skivad grillad ryggbiff med kappa på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad parmesan, balsamico och olivolja

Sliced grilled sirloin steak on rocket bed with cherry tomatoes, parmesan cheese, balsamico and olive oil

Desserter
Chokladtryffel 32:-

Hemlagad chokladtryffel

Homemade chocolate truffle

Smågodis 45:-

Tre praliner

Sorbet / Glass 38:-

En kula sorbet eller vaniljglass

A scoop of sorbet or vanilla ice-cream

Scorpino 79:-

Scorpino prosecco, citronsorbet, bitter

Tiramisu 75:-

Tiramisu

Kvällens ostar 1 bit 49:- 3 bitar 105:- 5 bitar 149:-

med hemlagad marmelad

Tonight’s cheeses with homemade marmalade

Kräm på äpple och chili 89:-

Kräm på äpple och chili med havresmulor, vaniljglass och kanelkaramell

 

Apple and chili cream with oat crumble, vanilla ice cream and cinnamon caramel

Crème Brûlée 98:-

smaksatt med Valrhona mjölkchoklad och hallonsorbet

flavoured with Valrhona milk chocolate and raspberry sorbet

Boka bord

Datum *

Tid* (17.00-22.30)

Antal Gäster *

Namn *

E-post*

Telefon

Meddelande


Bokning via telefon

Det går även bra att ringa direkt och boka via telefon, vänligen ring oss på:

042 14 07 80

Stora sällskap

Om ni är ett stort sällskap (över åtta personer), ombedes ni att förboka en gemensam meny. Se aktuella menyer under Menyförslag.