Bufféförslag – olika rätter

Pris/pers

Bresaola (tunt skivat lufttorkat oxkött) serveras med rucolasallad, grovt hyvlad parmesan, olivolja och citron.   65,-

Mozzarella Caprese, mozzarellaost, färsk basilika, tomater och olivolja   49,-

Parmaskinka,med melon    65,-

Mortadella och 2 sorters salami    55,-

Räkröra med rostad focaccia och ruccolasallad   69,-

Vitlöksmarinerad rostbiff med hackad gräslök    65,-

Fransk potatissallad med Dijonsenap, kapris och rödlök   39,-

Grappa och enbärsgravadlax med honungssötad senapssås    69,-

Potatis och rotfruktsgratäng     39,-

Kycklingspett, honungs- och balsamicomarinerade    39,-

Pastasallad, med kräftskärtar, melon, mango, rucolasallad, sockerärtor med honungs- och dijonsenapsdressing   59,-

Pastasallad, med fetaost, rödlök, oliver, soltorkade tomater, rucolasallad och pesto genovese   59,-

Aubergine grillade och marinerade    20,-

Pajer    39,-

– Lax och spenatpaj

– Broccoli och ädelostpaj med pinjekärnor

– Lökpaj med timjan och fetaost

– Västerbottenostpaj

Lasagne al forno, sause alla Bolognese, bechamel, parmesan och tomat    55,-